Diensten

Onze diensten

.

schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Schoonmaak solutions specialiseert zich in meerdere schoonmaakdiensten. Een belangrijke dienst is het reguliere schoonmaak op maatwerk. Kantoren, scholen, vve’s, instellingen, zorg, praktijken en showrooms worden door onze mederwerkers éénmalig of periodiek schoongemaakt. Wij weten: een schoon, fris en goed onderhouden pand is uw visitekaartje naar klanten en bezoekers.

Schoonmaak zoals u dat wenst

Onze medewerkers werken nauwkeurig en volgens afspraak op de tijden die u het beste uitkomen. Naar uw behoefte komen onze schoonmakers dagelijks, wekelijks, maandelijks of op incidentele basis. Uiteraard is het mogelijk om de schoonmaak buiten kantoortijd te plannen om zo uw bezoekers en werknemers niet te storen. Zo profiteert u van de flexibele instelling van Schoonmaak solutions..

Lees verder
Oplevering schoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Na nieuwbouw, verbouw of renovatie levert Schoonmaak solutions een grondige schoonmaak van uw pand. Zo is u pand geheel schoon voordat u gaat inrichten en betrekken. Zodat u daar niet naar hoeft om te kijken in toch al zo een drukke periode!.

Vakkundige schoonmaak na oplevering

Met het bouwvuil dat achterblijft na nieuwbouw, of verbouwing is het soms lastig om alles op de juiste manier te scheiden en af te voeren met Afval solutions zorgen wij dat alles op de juiste manier wordt afgevoerd. En kunt u beginnen met het inrichten of bewonen van het pand. Schoonmaak solutions kan voor u alle bouwvuil afvoeren.

Lees verder
Glasbewassing

Glasbewassing

Regenwater en uitlaatgassen vormen al snel een grauwe sluier over ramen en kozijnen die worden aangetast. Door het pand goed te onder houden kunnen wij er voor zorgen dat deze aantasting geen blijvende schade is aan uw pand. Door regelmatig de glasbewassing 4, 6 of 12 keer per jaar uit te laten voeren investeert u in onderhoud aan het pand en in het behoud van uitstraling en kwaliteit van uw winkel, kantoor of appartementencomplex.

Schoonmaak solutions maakt met u goede afspraken over het periodieke wassen van de ramen van uw gebouw. Zodat u plezierig naar buiten kunt kijken, en het gebouw er aan de buitenkant schoon en uitnodigend uitziet.


Lees verder
vloer onderhoud

Vloeronderhoud

choonmaak solutions biedt passend onderhoud en reiniging van de vloeren in uw bedrijf aan. Wat een cruciaal en meest gebruikte onderdeel is, de vloeren zorgen voor een juiste uitstraling van uw pand er ligt toch al snel enkele m2 vloeren om te onderhouden.

Reiniging en onderhoud linoleum vloer

Linoleum / marmoleum is van de veelgebruikte vloeren in praktijken, scholen, instellingen en kinderdagverblijven, omdat het een makkelijk schoon te maken en een slijtvaste vloer is die wel 25 jaar mee kan gaan. Om de levensduur van de linoleum vloer zo goed mogelijk te benutten, is het echter wel van belang om de vloer 1 à 2 keer per jaar te laten op blokken en eens in de 4 jaar grondig te laten strippen en te voorzien vaneen nieuwe waslaag of coating

Lees verder
Gevelreining

Gevelreiniging

Voor gevelreiniging kunt u Schoonmaak solutions inschakelen. Voor goed behoud van uw gevel is het regelmatig laten reinigen van uw gevel belangrijk. Het inschakelen van een ervaren specialist is daarbij van groot belang, want bij een foute keuze kan er onherstelbare schade worden gemaakt. Als gevelspecialist brengen wij bij gevelreiniging de gevel in topconditie terug en u bent verzekerd van kwaliteit reiniging tegen lage kosten. De goede conditie van uw gevel draagt vervolgens bij aan een hogere waarde van uw pand.

Graffiti verwijderen en preventieve beschermlaag aanbrengen
Gevelconservering en gevelbescherming
Totale gevelrenovatie

Lees verder
industriele reiniging

Industriele reiniging

Een periodieke grondige industriële reiniging is nodig om uw productieproces zo optimaal mogelijk te houden. Schoonmaak Solutions is dé specialist in industriële reiniging, onze medewerkers reinigen dagelijks en periodiek installaties en machine systemen. Zo houden ze bijvoorbeeld productiebanen- en processen schoon, en behandelen ze verschillende oppervlakken. Ook verrichten we schoonmaak onderhoud aan silo´s, machine´s en machine elementen.

Snelle en efficiënte industriële reiniging

De industriële reiniging vindt snel en efficiënt plaats, waardoor uw productieproces niet (lang) stil ligt. Onze medewerkers hebben vanzelfsprekend alle kennis van machinale en industriële reiniging. Zo zorgen ze ervoor dat uw productie soepel blijft lopen.

Lees verder
kauwgom verwijderen

Kauwgom verwijdering

Als bedrijf heeft Schoonmaak Solutions jarenlang ervaring opgedaan in uiteenlopende reinigingsprojecten. De kauwgum overlast in gemeentes is bijna niet tegen te gaan. De zogenaamde “101 dalmatiersprint” op de bestrating is een ware verloedering van het straatbeeld. De uitstraling van een wijk kan totaal breken wanneer deze niet goed wordt bijgehouden middels kauwgum verwijdering. Uit het verleden blijkt dat onvoorziene en snelle kauwgumvervuiling van bestrating leidt tot vervanging van bestrating op veel te korte termijn.Na de reinigingswerkzaamheden ziet de bestrating eruit als nieuw daarom is kauwgum verwijdering een erg dankbare dienst in ons pakket.


Lees verder