Historie

Historie

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar halverwegede jaren 1990 en in 1995 werd het bedrijf opgericht in Amsterdam door Michael Domburg, tijdens zijn studie heeft hij als bij baantje mee gelopen met een glaswassers bedrijf en zo alles geleerd om een volslagen glazenwassers te worden dit beviel zo goed dat die na zijn opleiden hotel management verder is gaan ontwikkelen op het gebied van vloeronderhoud en specialistisch reiniging, en haalde zijn VCA -vol, hoogwerker certificaat met code 95 en beschikken over een certificaat Veilig werken in, rondom liften en daarnaast hebben onze mensen ook BHV.

Het idee om een schoonmaakbedrijf te starten onder de naam Schoonmaak Solutions ontstond omdat wij voor elke probleem een oplossing vonden door inzet van de juiste materialen en ervaring hebben wij altijd een oplossing gevonden.

Na een aantal jaar in Amsterdam te hebben gewerkt zijn we naar Breda verhuist waar we ons ruim 10 jaar ons te hebben bewezen voor div bedrijven in Breda zijn we gaan uitbreiden naar eigen personeel en werken we met zzp'ers. Onze medewerkers zijn actief in de regio NoordHolland, ZuidHolland, Brabant, (gedeelte ) Gerderland, Zeeland en Antwerpen. Door in te spelen op de hedendaags vraag hebben we onze uitgebreid met verschillende diensten. zoals SchilderSolutions, OnderhoudSolutions, SanitairSolutions en koerierSolutions alle onderdelen vallen allemaal onder de Solutions Groep. Alle bedrijven worden gekenmerkt door een hoge betrokkenheid van de medewerkers, een zeer flexibele instelling, een hoog kwaliteitsniveau en het streven om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Concreet betekent dit dat ze werken aan een goed personeelsbeleid, aan milieu, veiligheid en natuurlijk aan kwaliteit. In onze manier van werken houden we dus rekening met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het spreekt voor zich dat er binnen onze organisatie wordt gewerkt aan synergievoordelen die uiteindelijk moeten leiden tot een nog betere dienstverlening voor u, ”onze klant”.