Oplevering

Opleveringsschoonmaak

Na nieuwbouw, verbouw of renovatie levert Schoonmaak solutions de juiste mensen een grondige aanpak van uw pand/woning. Zo kunt u meteen na dat hoezo medewerkers zijn geweest de ruimte geheel gaan inrichten en betrekken.

Vakkundige schoonmaak na oplevering

Bouwvuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een snelle start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Schoonmaak solutions kan voor u zorgen dat alle bouwvuil verwijderd wordt. U kunt hierbij denken aan grof bouwvuil dat wij voor u opruimen en afvoeren, maar natuurlijk ook aan het bouwstof, de verf- en kitresten die verwijderd moeten worden en uiteraard verzorgen wij de glasbewassing zodat u van het uitzicht kan genieten. Met onze hulp heeft u een schone start van wonen/werken in uw pand!

Schoonmaak als u van kantoor verhuist

Wanneer u met u bedrijf verhuist naar een nieuwe kantoor of bedrijfsruimte. Dan is toch het fijnste als u meteen van start kan in een opgeruimd en schoonruimte waaraan u zelf geen werk meer heeft wat betreft het schoonmaken. Schoonmaak solutions zorgt er ook in dit geval voor dat het nieuwe pand schoon en fris aan u wordt opgeleverd!

Woningontruiming en schoonmaak

Moet een huis of een zakelijk pand ontruimd worden en schoon opgeleverd worden? Schoonmaak solutions neemt deze zorg uit handen en regelt alles.