Over ons

Over ons

De kracht van Schoonmaak solutions is de ruim 23 jaar ervaring in de schoonmaak en glazenwassers branche. Door de ruime ervaring hebben we voor bijna elke probleem een passende oplossing zonder dat wij de regels moeten overtreden die in onze branche van toepassing zijn. Sinds 2015 is Schoonmaak solutions zich verder gaan uitbreiden in Nederland we verzorgen dan ook alles op het gebied van schoonmaak, specialistisch reiniging, industriële reiniging tot specialistische glasbewassing en 24/7 calamiteiten service

Onze medewerker beschikken over een VCA-VOL en sommigen beschikken zelf over een lift cetrificaat krijgen intern en externe opleidingen, door het werken met een eigen schoonmaak systeem is het voor elke medewerker makkelijk om op de juiste methode de werkzaamheden uit te voeren.

Wij houden van korte communicatielijnen.

Geen verschillende projectmanagers waardoor u niet meer weet wie waar de verantwoordelijkheid voor heeft. Als u ons belt, weet u direct waar u aan toe bent.

Wij bieden schoonmaakdiensten op maat.

Wanneer u akkoord gaan met een schoonmaakofferte, bespreken we altijd de werkplannen en de aanpak die wij gaan hanteren voor uw specifieke opdracht. Wij hanteren een flexibele schoonmaakovereenkomst. Daarnaast streven wij ernaar om het schoonmaakwerk zo prettig mogelijk te laten verlopen: we bespreken met u de uren die u in wilt zetten en wanneer, wij instrueren onze medewerkers.

Onze medewerkers gaan geheel zelfstandig te werk.

Aan de hand van een logboek en de werkplanning die wij in overleg met u hebben opgesteld. Omdat we weten dat het prettig is dat u weet wie er in uw bedrijf schoonmaakt, streven wij naar de inzet van vaste medewerkers bij algemene schoonmaak. U weet wie er bij u komt schoonmaken en de schoonmaker weet wat er van hem of haar wordt verwacht. U heeft nergens omkijken naar.

Al met al zijn onze diensten flexibel in te zetten.

Door zelf goed te overleggen met u en uw wensen om te zetten naar het beste schoonmaakplan, maar ook door ons personeel dat enthousiast te werk gaat en flexibel is in werktijden.

Wij werken samen met bedrijven.

Wij werken ook voor bedrijven als u een eigen schoonmaker in diensten heb kunt u er ook voor kiezen om de persoon te laten ondersteunen door onze medewerkers. Is er ziekte, heeft u spoedklussen die u zelf niet op kunt lossen? Neem contact met ons op om samen te werken.

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten.

Dus ook – vanzelfsprekend – buiten kantooruren kunt u ons bellen. Wij zorgen voor een team van vakmensen dat u snel en doeltreffend te hulp schiet.