Vloeronderhoud

Onderhoud vloeren

Schoonmaak solutions heeft op het gebiedt van vloeronderhoud altijd een passend reinigingsprogramma voor de vloeren in uw pand. Want een cruciaal onderdeel van de uitstraling van een pand is de vloer. Er ligt toch al snel aan enkele kilometers vloer om schoon te houden en te onderhouden.

Onderhoud Linoleum of marmoleum

Linoleum of marmoleum is een veelgebruikte vloer in praktijken, scholen en instellingen, omdat het een makkelijk te onderhouden is en slijtvaste vloer zijn die wel 20 jaar mee kunnen gaan. Om de levensduur van de linoleum vloer zo goed mogelijk te benutten, is het echter wel van belang om de vloer 1 à 2 keer per jaar grondig te laten reinigen en een nieuwe waslaag of coating aan te laten brengen.
Wanneer u door Schoonmaak solutions het onderhoud van uw linoleum vloer laat doen, zullen onze medewerkers allereerst de vloer machinaal reinigen van stof en verontreiniging met een daarvoor bestemde schrobmachine. Mocht het nodig zijn, dan worden de oude waslagen gestript. Na de reiniging zullen er twee of drie nieuwe lagen was of coating aangebracht worden wat er voor zal zorgen dat de vloeren weer een sterke bescherming tegen verontreiniging en beschadigingen hebben. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw vloer!

Onderhoud houten vloer

Heeft u de nodige kennis en ervaring nodig in het onderhouden van houten vloeren voor Schoonmaak solutions is het een dagelijkse kost. Het schoonmaken en onderhouden van een parket- of houten vloer vraagt veel kennis een verkeerde aanpak kan grote gevolgen hebben voor het aanzicht van u vloer. Verzorgt u een houten vloer goed dan heeft u daar jarenlang plezier ervan. Mimimaal één keer per jaar een grote onderhoud geven zal bijdragen in het behouden van het kwaliteit en de slijtage van u vloer.